ANTENNA SZERELÉS,JAVÍTÁS ÉS BEÁLLÍTÁS BUDAPESTEN! TEL:+36705192134

Digitális SD,HD műholdvevők,földi digitális antennák szerelése.Mindigtv,Mindigtv Extra kártyás vevőegység szerelése.UPC DIRECT,DIGI TV szerelése,javítása!

ANTENNA SZERELÉS és GYORS SZERVIZ !

           www.antennabolt.superwebaruhaz.hu

      Katt ide--   Antennabolt Budán ZoneSat Kft.Webshop

            Tel:::06-70-5192-134,06-20-3272-206:::::

Analóg és Digitális kábel TV javítása szakszerűen gyorsan!

 

 

Analóg kábel tv :                                                                       Előnyei: Elfogadható Jó minőség,több tv-én nézhető egyszerre más műsor a tv távirányítóval kezelhető nincs külön dekóder.Különböző elfogadható áru műsorcsomagok 600ft-tól.Lakótelepeken sok szolgáltatóval köthetünk szerződést,internet,telefont is kérhetünk nem is olyan drágán.A bekötési díj általában ingyenes(1év hűségszerződéssel ) könnyű bekábelezni általában erre vannak a lakások előkészítve.

Hátrányai:A mai LCD HD-és Tévéken nem jó képminőség nem fejleszthető kb: 1-2 év múlva csak dekóderrel használható amiért tévénkén kell majd fizetni.Minden évben emelik a díjakat.Véges csatornaszám 50-60db.

Előforduló hibák: Szemcsés kép a tévén(gyenge jel)1,2,3,4kép erősítő alkalmazása vagy osztó csere 6 kép vagy és koax kábel,csatlakozó (5kép)csere.                                                                                                                          Munkadíj :................................................8-10000 Ft +anyag

Földhurok leválasztó KODU-KOHÜ

A lakás elektromos hálózatának földelése, ha roszul vagy hiányosan van kiépítve a szórakoztató elektronikai készülékek működésében sok esetben rejtett zavarokat okozhatnak. A különböző készülékek közöt jelentős potenciál különbség alakulhat ki. Ez sokszor érezhető is, amikor például kihúzunk egy antenna dugót úgy, hogy a másik kezünkkel érintünk egy készülék fémházát - enyhe áramütést kapunk. Az ilyen csatlakozások gyakran szikráznak, nagyfrekvenciás komponenseket termelve képhibákat és hanghibákat okozhatnak. A Földhurok leválasztó DC szempontból a koaxiális kábel külső és belső vezetékét egyaránt megszakítja, elválasztja egymástól. Az antenna vezeték megszakításába elhelyezve megszüntethetjük a földhurkok, potenciál különbségek zavaró hatását.

Földhurok leválasztó ha búg vagy zúg a hang............................................................................1200 Ft 

1.PMA 90.........6000 Ft                 2.HIRSCHMANN GHV20..12000 Ft     3.SZNE 150V..............8500 Ft 

pma86.jpghirscghv20.jpghirschmannszne.jpgpma116.jpgkoax.jpgoszto.jpg

4.PMA116................9900Ft                 5.koax kábel................50 Ft/M              6.Osztó 2-4-es..........1000 Ft

 

4.Digitális kábel tv:                                                                    Előnyei:Nagyon jó minőség külön dekóderrel nézhető(2típus van SD és HD) a SD típus régebbi tévékhez való AV Scart kábellel kell összekötni a Tévével a dekóder digitálisan veszi a jelet,de a kimenő jel már analóg.A HD típus LCD HD(FULL HD) tévékhez való HDMI kábellel kell összekötni a tévével a kimenő jel HD adásokon digitális ez már nagyon jó felbontású jel modern LCD tévén sokkal szebb képet és hangot kapunk.Azonban a HD csomagokért a szolgáltató külön havidíjat kér(1000-2000ft/hó) a dekóder ára(bérlése) is drágább az SD-nél.Több óra felvétel (PVR) készíthető,megállítható és visszatekerhető  adások, fejleszthető és bővíthető a Set Top Box és rengeteg csatornát tehet rá a szolgáltató.   

Hátrányai:Külön távirányító a dekóderhez,minden tévéhez külön dekóder kell.Drága az előfizetés,gyakran lefagy a kép,külön távirányító kell tévénként.A tévé csatornákat gyakran cserélgetik változtatják.  

Mindig Tv és kábel tv közösitő ...............................6800 Ft 

Távirányítós DVB-T/kábel tv közösítő MST-01 Távirányítóval vezérelhető kábelkapcsoló!

 

Kapcsolható vele egy földi antenna (DVB T vagy hagyományos) és egy Kábel TV szolgáltató jele, vagy két különböző antenna egy közös kimenetre.
A kapcsoló bármilyen távirányítóval működik!
Ha egy távirányítón 3 mp - ig lenyomva tartunk egy gombot (bármelyiket), akkor a kapcsoló átkapcsol az egyik helyzetből a másikba.
A teendő csak annyi, hogy a TV, Mindig TV vevő, műholdvevő, vagy a helységben használt készülékek távirányítóinak valamelyikén találni kell egy olyan funkció gombot, mely nem befolyásolja az épen használt eszközök állapotát.
A kapcsoló DC tápfesz. továbbvezetésére nem alkalmas. Távtáplált erősítő, aktív antenna megtáplálását a kapcsoló előtt kell megoldani. 
12 V/100mA DC feszültségről működik, 12 V-os hálózati adapter tartozék.

Tulajdonságok:

Frekvencia sáv: 47 - 867MHz

Átmeneti csillapítás: 1.5 dB

Max. bemeneti szint: 75 dbuV

Elválasztási csillapítás: >50 dB

Tápfeszültség: 12 V DC

Áramfelvétel: 40 mA

Csatlakozó: F

PIN diódákkal megoldott kapcsoló

SIGNAL kézi kábelkapcsoló Kézi kapcsoló...................................1800 Ft

 

 

 

Kézi működtetésű kábelkapcsoló.
Felhasználható pl. két antenna kézi átkapcsolására vagy kábeltelevízió és egy földi antenna (DVB - T) jelének kézi átkapcsolására a TV felé.
Felszerelhető falra, fafelületre, 2 db csavar tartozék.
Átvitel: DC - UHF 69 (855 MHz)
F csatlakozókkal ellátott erős, műanyag ház.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 88
Tegnapi: 99
Heti: 786
Havi: 1 990
Össz.: 394 951

Látogatottság növelés
Oldal: KÁBEL TV JAVÍTÁSA.
ANTENNA SZERELÉS,JAVÍTÁS ÉS BEÁLLÍTÁS BUDAPESTEN! TEL:+36705192134 - © 2008 - 2018 - antennaszerviz.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: dvb t frekvencia táblázat - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »